وکیل ثبتی

درباره وکیل حقوقی

وکیل حقوقی

شماره تلفن: 025-37180

وکیل حقوقی

وکیل حقوقی کسی است که از جانب موکل اجازه داشته باشد در خصوص مسائل حقوقی، در مراجع قضایی یا غیر قضایی اقدام کند. دراین رابطه وکیل حقوقی نسبت به احقاق حقوق موکلش در رابطه با  موضوع مطروحه در مراجع قضایی و غیر قضایی طبق حدود اختیاراتش انجام وظیفه می نماید و آثار اقدام وکیل در مراجع فوق، طبق قانون مدنی متوجه موکل است. در ادامه با وظایف و تعهدات یک وکیل حقوقی برای انجام خدمات حقوقی بیشتر آشنا می شویم:

زمینه فعالیت وکیل حقوقی

وکیل و مشاور حقوقی می تواند در همه مسائل های حقوقی مشاوره دهد. البته عنوان مسائل حقوقی یک موضوع کلی است  و بهتر این است که وکیل در بعضی از موضوعات حقوقی که تخصص دارد مشاوره دهد. در کشورهای پیشرفته مشاوره های وکیل به صورت تخصصی است. بدین معنی که بعضی وکلا در زمینه ی تجاری تخصص دارند که موکل با توجه به نوع تخصص آن ها به ایشان مراجعه می کند. اما در ایران به شکل رسمی واداری نظام تخصصی برای وکلا منظور نشده است.

تعهدات وکیل نسبت به موکل

تعهدات وکیل نسبت به موکل به شرح حدود اختیاراتی است که وکیل طبق وکالت نامه تنظیمی که با موکل،  امضا نموده است اقدام نماید.

در وکالت نامه های رسمی صادره از دفاتر اسناد رسمی و یا وکالت نامه های قضایی بین وکلای دادگستری و موکل، قسمت حدود اختیارات وکیل مشخص شده است که طرفین می توانند طبق خواسته خود حدود و اختیارات وکیل را اعلام نمایند.

تعهدات وکیل بستگی به این  دارد که وکیل تا چه اندازه و در چه موضوعاتی از موکل اختیار و اجازه پیگیری امور را داشته باشد. به عنوان مثال شخصی وکیل می شود که صرفا امورات شهرداری موکل را انجام دهد وشخص دیگر وکیل می شود تا امورات موکل خود را صرفا در دادسرا یا دادگاه بدوی انجام دهد.

انواع حقوق عمومی

حقوق عمومی، شامل حق و حقوقی  است که  بین ادارات و نهاد های دولتی یا موسسات عمومی در انجام وظیفه و خدمت متقابل به مردم وجود دارد و باید اجرا گردد. همچنین چگونگی  نحوه ی اجرای آن نیز در حقوق عمومی شرح داده شده است.

به عنوان مثال کیفیت و چگونگی حقوق متقابل میان شهرداری که یک موسسه عمومی در جامعه است و شهروندان، یکی از انواع حقوق عمومی است. همچنین قوانین و حق وحقوق حاکم بر روابط سایر ادارات مانند سازمان ثبت اسناد با مردم نیز زیر مجموعه حقوق عمومی قرار می گیرد.

انواع حقوق خصوصی

حقوق خصوصی به صورت کلی به دو شکل مطرح می شوند:

یک این که حقوق فی مابین تمامی اشخاص حقیقی که در جامعه وجود دارند و صلاحیت برخورداری از حق خود را دارند، که در این صورت  میزان و نحوه ی اجرای آن در حقوق خصوصی مورد بررسی قرار می گیرد.

به عنوان مثال یک شخص حقیقی در جامعه دارای انواع حق، مانند حق دادخواهی، حق اشتغال و امثال آن می باشد که این موضوع در حقوق خصوصی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

دوم این که انواع شرکت های حقوقی اعم از شرکت های تجاری و یا غیر تجاری که در اصطلاح به آن شخصیت حقوقی می گویند. مثل شرکت ها و موسسات عام المنفعه که در جامعه وجود دارد، از مصادیق حقوق خصوصی اند که نحوه ی انجام وظیفه و حدود اختیارات و صلاحیت آن ها، طبق قانون در حقوق خصوصی شرح داده شده است.

زمینه های تخصص

در موسسه حقوقی رضوی ، برای هر پرونده‌ای بهترین وکیل در آن حوزه انتخاب می‌شوند. به عبارت دیگر وکلای موسسه به صورت تخصصی پرونده می‌پذیرند: وکیل حقوقی، وکیل کیفری، وکیل ثبتی، وکیل چک، وکیل ملکی، وکیل خانواده، وکیل طلاق، وکیل مهریه، وکیل نفقه، وکیل حضانت عنوان‌هایی است که موکلین هنگام سپردن پرونده‌های خود به موسسه حقوقی به کار می‌برند. چرا که افراد خواهان این موضوع هستند که کار حتما به متخصص امر سپرده شود که در موسسه حقوقی رضوی این امر به درستی انجام می‌شود.

دشواری‌ها و پیچیدگی‌های پرونده‌های دادگستری به حدی است که افراد به تنهایی قادر به پیگیری درست و صحیح آن‌ها نیستند. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود قبل از آنکه پرونده خود را پیگیری کنید، حتما از مشاوره حقوقی استفاده نمایید. بسیاری از افراد به دلیل مشکلات مالی و یا دسترسی سخت به وکیل از مشاوره حقوقی استفاده نمی‌کنند و به همین دلیل متحمل ضررهای سنگین می‌شوند.

موسسه حقوقی رضوی به جهت رفاه حال هموطنان، مشاوره حقوقی تلفنی درنظر گرفته شده است که افراد با هر شرایطی بتوانند از این خدمات استفاده نمایند. هر چند حضور مستقیم در موسسه و ملاقات با بهترین وکیل در حوزه تخصصی پرونده و گرفتن مشاوره به صورت مستقیم در روند پرونده بسیار تاثیرگذارتر خواهد بود.

خدمات موسسه حقوقی رضوی

قبول وکالت ۱۰۰%
مشاوره حقوقی ۱۰۰%
داوری ۸۵%
امور قراردادها ۱۰۰%